Afspraak maken

Telefoonnummer 071-4024824 : als u belt, zullen de assistentes Laura en Lisette met u een afspraak inplannen. U kunt uw voorkeuren uiteraard aangeven en we zullen ons best doen om hieraan gevolg te geven.

Krijgt u het antwoordapparaat? Spreek een boodschap met naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Via het onderstaande formulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt een mail sturen met daarin uw voorkeuren en de reden van een afspraak. We zullen binnen 24 uur hier een reactie op sturen.

Voorkeur dag
Voorkeur tijd

Afspraak wijzigen of afzeggen

Minimaal 24 uur vooraf afmelden/wijzigen:
Het kan natuurlijk voorkomen dat een gemaakte afspraak toch niet door kan gaan. In dat geval ontvangen wij uw afmelding graag telefonisch of per mail minimaal 24 uur voor de geplande afspraak. Zo geeft u ons de mogelijkheid om de vrijgekomen tijd weer op te vullen. Belt u minder dan 24 uur van te voren af of verschijnt u zonder bericht niet op uw afspraak? Dan worden de kosten in rekening gebracht. 

Komt het vaker voor dat u een afspraak niet nakomt, dan wordt u niet meer als actieve patiënt aangemerkt. Ik zal u hier dan schriftelijk over informeren.

Bij spoed: klik hier

Het Team

tandartspraktijk katwijk tandarts renet team 02 1000

Contactgegevens

icon tandartsrenet tel 071-4024824

icon tandartsrenet mail info@tandartsrenet.nl

icon tandartsrenet adres Groen van Prinstererweg 63, 2221 AC Katwijk aan Zee